пʼятниця, 12 червня 2015 р.

Конкурс «Діти України – єдині»

Український кризовий медіа-центр за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить конкурс для старшокласників «Діти України – єдині».
До участі в конкурсі запрошуються молоді люди, що навчаються у старшій школі (10-11 класи).
Предметом конкурсу є твір, створений у жанрі есе, обсягом до 5 тис. знаків. У творі учасник конкурсу має викласти своє бачення щодо поширення в суспільстві ідей толерантності, взаємоповаги, людяності та примирення. Твір має бути надісланий в електронному вигляді (в форматі txt чи doc) на електронну адресу: unitedchildrenua@gmail.com до 30 червня включно. Також у листі конкурсант має вказати наступні данні: прізвище та ім’я; назву населеного пункту, де мешкає; номер школи та клас навчання; контактний телефон.
Переможців визначить журі, що складатиметься з представників провідних ЗМІ, громадських діячів та Міністерства освіти.
Оголошення переможців здійснюватиметься шляхом оприлюднення на сторінці проекту на сайті УКМЦ 25 липня 2015 року.
50 найкращих творів увійдуть до збірки «Діти України – єдині: до миру через толерантність на порозуміння» («United Children of Ukraine: Creating Peace by Building Tolerance and Understanding»), яку розповсюдять по всій Україні.
Мир. Злагода. Повага до ближнього. Хочеш бачити свою країну такою? Розкажи всім, як цього досягти. Напиши есе на 1 сторінку. Надішли на адресу:unitedchildrenua@gmail.com. Автори 15 найкращих есе візьмуть участь у прес-конференції, яку побачить вся країна, а також відвідають спеціалізований тренінг редакторів провідних ЗМІ країни.


З Інтернету

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *