неділя, 21 лютого 2016 р.

Конкурс "Методичного порталу" "Ми - Патріоти України!"


"Методичний портал" запровадив конкурс "Ми - Патріоти України!", який покликаний ознайомити учасників з Україною. Адже наша Батьківщина - велика країна з безкрайніми полями, з великим містами, селами, чудовими, добрими людьми та з величною історією, яку можна з впевненістю вважати однією з найгероїчніших та найтрагічніших у світі.
Конкурс відбувається під гаслом: "Чи знаєш ти землю, на якій живеш?".
Умови конкурсу
Включає в себе завдання різного рівня та об'єднує в собі питання з історії, географії, мови та літератури України.
Конкурс відбувається в комп'ютеному класі навчального закладу чи в будь-якому іншому приміщенні ЗНЗ, який обладнаний комп'ютерами та під наглядом відповідальної особи. 
Завдання подаються завдяки комп'ютерній програмі, яку необхідно буде завантажити на цій сторінці в конкурсний день. На даний час за посиланням http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-24-20 варто спробувати демонстраційну програму, яка продемонструє можливості програми та приклади роботи з завданнями. Спробувати програму потрібно обов'язково (на випадок, якщо щось буде не зрозуміло).
Конкурс платний. Вартість участі у конкурсі для кожного учасника від ЗНЗ коштує 10 грн. 

Учасники конкурсу
Конкурс проводиться в один етап 25 березня 2016 року.
До 12 березня 2016 року ЗНЗ необхідно подати заявку на участь у конкурсі за адресою: zno.probne@gmail.com Бланк заявки можна завантажити за посиланням:http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-22-20
Після отримання заявки, протягом трьох діб, на Вашу електронну адресу (з якої надійшла заявка) буде надіслано реквізити (номер картки ПриватБанку) для сплати коштів за участь у конкурсі.
Отримавши реквізити, необхідно протягом 3-х банківських днів здійснити перерахування коштів (з терміналу, Приват24, чи іншим відомим Вам способом) та, відсканувавши чек, переслати його нам за тією ж адресою zno.probne@gmail.com, вказавши в темі листа, що це чек про оплату та назву ЗНЗ.
25 березня 2016 року, в конкурсний день, необхідно зайти на наш сайт, на цю сторінку та завантажити архів у якому буде 2 файли для 8-9 та 10-11 класів, провести конкурс та відіслати нам файли зі звітами з комп'ютерів, на які були встановлені програми, попредньо заархівувавши їх.
Результати конкурсу будуть оприлюднені на сторінках нашого сайту не раніше 8 травня 2016 року. 
До участі в конкурсі запрошуються учні 8 -11 класів, які будуть об'єднані в дві групи:
8-9 класи
10-11 класи
Кожній з груп буде запропоновано свій підбір запитань та окрема комп'ютерна програма.
Мінімальна кількість учасників від ЗНЗ – 6 учнів.


Детальніше тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *